Vakmanschap, service en maatwerk

Diensten

Vakmanschap, service en maatwerk

Dat is waar TMO Hulsel voor staat. Bekijk hieronder meer van onze services en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u contact op willen nemen, dan kan dat via onderstaande button. Klanten zijn van harte welkom in onze showroom voor een kop koffie.

Onze diensten

TMO-Hulsel-kozijn-glas

Kozijnen

Bent u op zoek naar houten kozijnen voor uw nieuwe of bestaande woning? Wilt u nieuwe deuren in uw garage of tuinkamer? TMO Hulsel maakt het graag voor u. Kozijnen zijn de afwerking van een pand die vaak over het hoofd wordt gezien. Maak uw woning of bedrijfspand af met maatwerk kozijnen die passen bij de uitstraling; van strak modern tot landelijk traditioneel. Wij werken met gecertificeerd hoogwaardig hout, bijvoorbeeld mahonie of meranti. Ook werkt TMO Hulsel met computer-bediende machines.

TMO Hulsel denkt graag mee met uw nieuwste project!

  • Rechte of getoogde kozijnen in blanke afwerking of in elke gewenste RAL-kleur
  • Binnendeuren, schuifdeuren, en-suitedeuren en taatsdeuren
  • Buitendeuren, (openslaande) tuindeuren, voordeuren en luiken
  • Garagedeuren, schuurdeuren en poorten
  • Schuifpuien en vouwwanden

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze projectpagina.

Img3878

interieur

TMO Hulsel heeft alle kennis in huis voor de inrichting van uw woning of kantoor. Is het tijd voor een nieuwe keuken of kan de badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u een bar in huis of een strak interieur voor uw kantoorpand? Wij gaan op zoek naar een maatwerk oplossing die aansluit bij uw wensen!

TMO Hulsel denkt met u mee, van ontwerp tot realisatie. Wij kunnen zelf een 3D-ontwerp maken maar we kunnen ook aan de slag met uw ontwerp. Al dan niet in combinatie met bijpassende kasten maken wij een interieur waar u jaren plezier van zult hebben. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt die het gehele proces overziet. Dat scheelt u regelwerk en stelt ons in staat om zo snel mogelijk het gewenste resultaat neer te zetten.

Wij werken nauw samen met Hemels Wonen. Neem een kijkje op hun website en laat je inspireren.

IMG_0189 1200 x 800

houtconstructies

Tijd voor een aanbouw, overkapping of dakkapel? Tijd voor TMO! Wij maken diverse houten constructies voor binnen of buiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan dakkappellen en erkers, overkappingen en aanbouw, maar ook binnenshuis badkamerrenovatie, kantoorpanden en houten vliesgevels. TMO Hulsel levert maatwerk timmerwerk, van het totaalplaatje inclusief ontwerp en details (zoals plinten) tot enkele deuren of kozijnen. In onze eigen werkplaats kunnen wij moderne bewerkingen toepassen zodat uw nieuwe project perfect aansluit bij uw wensen en bij de uitstraling van uw woning of pand.

Wij werken met gecertificeerd hout zoals eikenhout, douglas of vuren. Om een beeld te krijgen van ons maatwerk kunt u onze projecten bekijken.

IMG_9438

trappen

Hoeveel treden heeft u nodig? Wilt u de treden op of tussen de boom? Kwart of dubbel? Misschien een steektrap? Dit zijn een paar vragen die komen kijken bij het uitkiezen van een maatwerk trap. Gelukkig hoeft u deze vragen niet zelf te beantwoorden, maar denken de experts van TMO Hulsel graag met u mee. Aan de hand van uw wensen werken wij een ontwerp uit waarmee we aan de slag kunnen. Bij ons kunt u terecht voor de trap zelf en alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan spijlen, balustrades, trapjes en vides.

Wij werken met hoogwaardig gecertificeerd hout zoals eiken, mahonie, meranti, of een houtstaallook. Onze maatwerk trappen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats en ter plekke ingemeten en geplaatst.

TMO-Hulsel-authentiek-houten-garagedeur

renovatie

Van één raam tot een complete woning of bedrijfspand – met jarenlange ervaring kan TMO Hulsel renovaties uitvoeren van iedere omvang en in elke gewenste stijl. Kies voor een stijl die past bij het gebouw; van klassiek strak tot traditionele boerderijstijl. Wij renoveren regelmatig monumentale panden, kerken, pastorieën, oude boerderijen, glas-in-lood en jaren ’30-interieurs.

Bij ieder project nemen wij de huidige normen omtrent isolatie en veiligheid in acht. Het eindresultaat is dus een authentieke uitstraling die voldoet aan alle geldende veiligheidseisen. Neem zeker een kijkje op onze projectpagina zodat u kunt zien wat we bedoelen!

IMG_0228 1200X800

Overkappingen

Heerlijk buiten genieten zonder afhankelijk te zijn van weersomstandigheden? Dat kan met een maatwerk overkapping. In onze werkplaats produceren wij een maatwerk overkapping met een moderne of juist klassieke look. Kies voor een mooie eikenhouten of Douglas houtstructuur, of juist voor de stijlvolle houtstaallook. Wij komen het bij u opmeten en plaatsen.

TMO Hulsel denkt met u mee over de mooiste constructie. Wat sluit het beste aan bij uw wensen? Wilt u geen verwarming of kiest u toch voor terrasverwarming of een inbouwhaard? Zou een lichtstraat mooi tot z’n recht komen, of heeft u behoefte aan de beschutting van schuifwanden? Wat uw wens ook is, wij gaan graag op zoek naar de optimale oplossing voor u. Ook een carport maken we graag voor u!