Vakmanschap, service en maatwerk

Onze historie

Welkom bij TMO Hulsel! Wij zijn voortgekomen uit de samenvoeging van Timmerbedrijf Hulsel en TMO Timmerwerken & Interieur, wat plaatsvond op 1 juli 2017. Wichard Pijs, de eigenaar van het toenmalige TMO Timmerwerken & Interieur, nam de Timmerfabriek Hulsel over. Door deze combinatie is ons bedrijf gaan groeien, en tegenwoordig hebben we dagelijks een team van ongeveer 30 vakmensen die aan het werk zijn. Er zijn hieronder drie tijdlijnen te vinden, omdat er uiteindelijk twee bedrijven zijn samengegaan tot één.

Historie TMO Timmerwerken & Interieur

2000
De oprichting
Oprichting TMO Timmerwerken & Interieur

In oktober 2000 werd TMO Timmerwerken & Interieur opgericht door Wichard Pijs. We begonnen met bouw- en timmerwerk, evenals het vervaardigen van kleine meubelen. In 2000 startten we onze werkplaats in de garage thuis. Het jaar daarop verhuisden we naar een schuur in Hulsel en namen we ons eerste personeelslid aan.

2009
De verhuizing
Verhuizing naar Bladel

In 2009 verhuisden we naar een werkplaats op een industrieterrein in Bladel. In 2015 begonnen we met de uitbreiding naar interieurbouw, waarbij we ons eerste interieurbouwpersoneel in dienst namen. Een jaar later, in 2016, namen we ons tweede interieurbouwpersoneelslid aan.

2017
De overname
Een belangrijke mijlpaal!

Het jaar 2017 markeerde ook een belangrijke mijlpaal, namelijk de overname van Timmerbedrijf Hulsel. Deze overname versterkte onze positie en stelde ons in staat om ons aanbod verder uit te breiden en onze groei voort te zetten.

Historie Timmerbedrijf Hulsel B.V.

1980
De oprichting
Oprichting Timmerbedrijf Hulsel B.V. door Wim van Rijzingen

In 1980 werd het bedrijf opgericht door Wim van Rijzingen. Het jaar daarop, in 1981, verhuisden we naar ons eerste bedrijfspand in Bladel. In 1987 openden we een bedrijfshal in Hulsel, wat een belangrijke stap was voor onze groei.

1991
De uitbreiding
De uitbreiding van het bedrijf

In 1991 hebben we ons eerste pand uitgebreid om aan de groeiende vraag te voldoen. In 2001 werd de VOF Wim en Rob van Rijzingen opgericht, wat resulteerde in een bedrijfsgroei tot in totaal 10 personen.

In 2005 begonnen we met onze tweede uitbreiding om onze capaciteit te vergroten. In 2007 werd deze uitbreiding afgerond, inclusief de toevoeging van een spuiterij, afmontage, kantoren, verbrandingsinstallatie en afzuiginstallatie.

2011
En nog meer uitbreidingen
David van Rijzingen als bedrijfsleider

In 2011 trad David van Rijzingen toe tot het bedrijf als bedrijfsleider van de timmerfabriek, waar hij nog steeds actief is. Hiermee hebben we ook de uitbreiding van de afmontagehal in gebruik genomen. Deze stappen hebben ons geholpen om ons bedrijf verder te ontwikkelen en onze dienstverlening te verbeteren.

Historie TMO Hulsel

2017
De overname
De start van TMO Hulsel

In 2017 vond de overname plaats en ontstond TMO Hulsel als gevolg hiervan. In 2018 hebben we onze capaciteit verder uitgebreid met de komst van Kozijnen CNC, wat ons productieproces moderniseerde en efficiënter maakte. Deze geautomatiseerde technologie stelde ons in staat om nauwkeuriger en sneller te produceren, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

2020
Onze werkplaats
Uitbreiding werkplaats voor interieur

In 2020 hebben we onze werkplaats voor interieur uitgebreid om aan de groeiende vraag te voldoen. waardoor we onze klanten nog beter van dienst konden zijn.

2021
De verbouwing
Verbouwing van onze showroom

In 2021 hebben we onze showroom verbouwd en gemoderniseerd om een nog betere ervaring voor onze klanten te kunnen bieden. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste trends om een inspirerende en eigentijdse omgeving te creëren

2022
Groei in ons leiderschapsteam
Kees van der Heijden als mede-eigenaar

In 2022 werd Kees van der Heijden mede-eigenaar van TMO Hulsel, waardoor Wichard meer ruimte kreeg om zich te concentreren op het vervullen van de wensen van onze klanten. Met deze nieuwe samenstelling van het leiderschapsteam zijn we nog beter in staat om onze klanten te bedienen en hoogwaardige producten en diensten te leveren.

2023
Ons machinepark
Uitbreiding van ons machinepark

En in 2023 hebben we ons machinepark verder uitgebreid met de komst van Interieur CNC, waardoor we onze interieurproducten nog efficiënter en met nog meer precisie kunnen vervaardigen. Deze voortdurende modernisering en investering in geavanceerde technologieën hebben ons geholpen om onze positie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige timmerwerken en interieurproducten te versterken.

Resultaten van onze werkzaamheden zien?