Vakmanschap, service en maatwerk

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN KOZIJNEN

Uitvoeringen van kozijnen, ramen en deuren die niet voldoen aan de KVT-richtlijnen worden met de grootste zorg gefabriceerd en afgewerkt. Op deze onderdelen kunnen wij echter geen garantie geven.

Buiten de garantie vallen tevens gebreken en schaden ontstaan a.g.v. onvoldoende en/of onjuist onderhoud en/of verwerking van de kozijnen, ramen en deuren en gebreken en schaden ontstaan a.g.v. het toepassen van sterk warmte absorberende (donkere) kleuren, klasse 2 volgens de SGT-kleurenkaart. Voor richtlijnen betreffende het laden en lossen van de kozijnen, verplaatsen en opslaan op het werk, stellen op de juiste wijze, plaatsen van het glas en het afwerken en onderhouden van de kozijnen verwijzen wij u graag naar onze verwerkings- en onderhoudsvoorschriften: Op uw verzoek kunt u (éénmalig) kosteloos een gedrukt exemplaar ontvangen.

Alle ramen en deuren worden goed functionerend afgeleverd. Mocht het nodig zijn dat deze, op uw verzoek, nagesteld moeten worden, doen wij dit éénmalig kosteloos, mits binnen een straal van 20 km rond Hulsel. Dit gebeurt vlak voor het aflakken van de kozijnen (maximaal 2 werkweken) en nadat het glas geplaatst is. Door ons te verrichten (nastel-) werkzaamheden buiten deze periode en/of regio worden uitgevoerd op basis van nacalculatie tegen een uurtarief van € 49,50 per man per uur.

Advies ten aanzien van nieuwbouw projecten betreft het verwerken van buitendeur kozijnen. De deuren tijdens het stellen en de metselwerkzamenheden laten zitten in de kozijnen, ivm met doormetselen van de kozijnstijlen. Als de metselwerkzaamheden klaar zijn, adviezeren wij om de deuren uit de kozijnen te halen en droog op te slaan op de bouwplaats of loods. Dit alles ivm met het vele vocht (regen) die gedurende het bouwproces een negatieve invloed hebben op de deuren. Dit alles is natuurlijk om de beste kwaliteit te waarborgen.

Maximale kozijn afmeting is 4500 mm breed en/of 3000 mm hoog. Bij grotere maatvoering wordt het kozijn opgedeeld.

De beschikbare sponningmaat bij ramen en deuren is maximaal 17 x 28 mm bij toepassing van raam-/deurhout van 56 mm dik. Het toepassen van dikker hout (67 mm of 76 mm) is op uw verzoek tegen meerprijs mogelijk.

Maatvoering en aantallen op het overzicht controleren!

Al onze leveringen geschiedencomform onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Oost-Brabant onder depotnummer 3908.

#:Levering : Af fabriek.

  • Levertijd : Nader overeen te komen.
  • Betaling : Netto binnen 8 dagen na factuur datum.
  • Gestand : Offerte is geldig tot 2 maanden na offertedatum.
  • Eigendom: Alle geleverde produkten blijven ons eigendom tot de laatste factuur betaald is.
  • Prijzen: Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.#

#Alle niet genoemde materialen en/of werkzaamheden zijn niet opgenomen in de prijs.